Eveniment caritabil “Acasa – in siguranta!” (2015)

Sala Diamond a Hotelului Best din Ploieºti, oferita cu generozitate in mod gratuit de catre conducerea companiei,  a gazduit cel de-al doilea eveniment caritabil organizat de Asociaþia “Compassion & Care”, denumit “Acasã – în siguranþã!”

Invitat special a fost d-ra psiholog Agnesh Remalia Dragomir, licentiata in psihologie, sociologie si psihologie, cu specializare in consiliere si psihoterapie centrata pe adult-copil-cuplu-familie. Prezentarea sa elocventã a cuprins momente încãrcate de sensibilitate, care i-au marcat pe cei prezenþi, si care s-au referit in special la cresterea si dezvoltarea copiilor si adolescentilor.

Momente artistice deosebite au fost susþinute de Corala “Armonia” a Casei de Cultura din Plopeni, condusa de dirijorul Cornel Mutu, recent distins cu titlul de Ambasador Cultural al Orasului Plopeni.  Toate fondurile care au fost strânse în urma acestui eveniment vor fi folosite pentru desfasurarea de activitati de prevenire a violentei intrafamiliale in licee din judeþul Prahova.

Multumim din toata inima atat celor s-au implicat in organizarea acestui eveniment, neprecupetind nici un efort pentru ca el sa se transforme intr-un succes, cat si celor care au dat curs invitatiei noastre si ne-au onorat cu prezenta, dand dovada de o generozitate iesita din comun.

Ati aratat deplin ca va pasa de tinerii si adolescentii de azi, care, inevitabil, vor deveni adultii de maine si vor da forma comunitatilor noastre! In numele lor, Asociaþia „Compassion & Care” vã mulþumeºte!