Evenimentul caritabil “Acasa – in siguranta!”

O ambianta eleganta, cu atmosfera calda si destinsa, muzica de calitate, emotie, provocari, aduceri aminte despre momente in care ne-a fost greu si despre ce ne-a ajutat sa mergem inainte…cu alte cuvinte, o seara care a atins inimi si care speram sa schimbe vieti!

Multumim tuturor celor care ne-au onorat cu prezenta in ciuda vremii nefavorabile! Fara sprijinul deosebit de generos si incurajarile dvs. n-am putea sa mergem inainte si n-am putea continua sa ne implinim misiunea!!!


Un “Multumesc!” din toata inima celor care si-au oferit ajutorul in mod voluntar si cu multa daruire: Mihaela Nitu, Stefan Popa , Alexandra Barbu, Lucretia Constantinescu, Nicoleta Popa, Ana-Maria Popescu, Marian Nastase, Simona Eftimie, Roxana Stefan. Lucrand din spatele scenei, ati facut ca acest eveniment sa se desfasoare in cele mai bune conditii!


Suntem recunoscatori vorbitorilor Magdalena Toma, Agnes Remalia Dragomir si Teo Mircioniu, care au dat tot ce au avut mai bun, miscand cu multa delicatete inimile ascultatorilor!


Si, nu in ultimul rand, multumim celor care ne-au purtat prin lumea notelor muzicale si care ne-au daruit momente atat de frumoase si pline de sensibilitate : Maria Papuc, Ioana irimescu si Gabriel Danu!

Save