Asociația ”Compassion & Care” a organizat întâlnirea pentru femei denumită „NU ești prizoniera destinului!”, cu scopul de a veni în sprijinul femeilor care trec prin circumstante dificile.  Evenimentul a avut loc sâmbată, 20 iulie 2013, între orele 10:00 – 12:00, la sediul Asociației “Compassion & Care”, având-o ca invitată specială pe dna Katy Valtulko, cadru medical din U.S.A., mamă și soție a doi copii, care a trecut prin abuzuri greu de imaginat până în momentul în care viața ei a fost schimbată în mod neașteptat.

Întâlnirea a debutat cu un joc de destindere și cunoaștere, urmată de o pauză în care participantele au fost invitate să servească prăjituri și răcoritoare.

Dupa pauză, d-na Katy Valtulko a povestit participantelor evenimentele traumatizante prin care a trecut în viata dânsei și deciziile greșite care le-a luat sub influența acestora, consecințele extrem de dureroase care au urmat, dar și modul în care a ajuns la vindecare. Multe din persoanele prezente s-au identificat cu povestea invitatei.

La final, d-na Valtulko a încurajat participantele în direcția luării deciziilor corecte, care le vor duce în situații de viață mai bune decât cele prezente. Povestea de viață a dnei Valtulko a avut un impact extrem de puternic asupra participantelor.