În sala pusă la dispoziție cu multă generozitate de Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria”, a avut loc conferinta de incepere a proiectului „Siguranță pentru tineri: Construind împreună viitorul”.

Au luat cuvantul dna prof. Corina Barbu, profesor la Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria”, dna Lucia Ionescu, director al Colegiului Național Pedagogic „Regina Maria”, dna Paula Oprea, presedinte al Asociatiei „Compassion & Care”, dna Oana Murariu, voluntar în cadrul proiectului, și dna Liliana Marin, ofițer în cadrul Compartimentului de Analiza și Prevenirea Criminalității de la I.J.P.Prahova. Nu în ultimul rând, au fost prezentati ceilalți doi voluntari care vor participa la ateliere de lucru, Diana Nicolae și Estera Gologan.

Proiectul „Siguranță pentru tineri: Construind împreună viitorul” este finanțat prin „BRAVoluntar” ediția 2024 – program dezvoltat de Fundația OMV Petrom și Asociaţia pentru Relaţii Comunitare (ARC). Implementarea proiectului este realizată de către Asociaţia „Compassion & Care”, în parteneriat cu Inspectoratul Județean de Poliție Prahova și Colegiul Național Pedagogic “Regina Maria”.

În cadrul evenimentului au fost prezentate diferite aspecte ale proiectului, primite cu interes de către participanți. Partea de final a conferinței a fost dedicată întrebărilor venite din partea celor prezenți și răspunsurilor oferite de organizatori.