Concursul sportiv „THE FUN RUN”, organizat de Asociatia „Compassion & Care” împreună cu reprezentanți ai organizației Transition’s Gate din Statele Unite ale Americii, a avut loc pe data de 12 iulie, pe pista de atletism din Parcul Tineretului (Ploiești), de lângă Sala „Olimpia”, între orele 9:00 – 11:30.

Conceput ca o activitate de vacanță, distractivă și utilă în același timp, concursul s-a desfășurat pe echipe (in functie de varsta) și a avut următoarele probe: alergare 200 m, aruncare la coș (baschet), săritura în lungime, șuturi la poartă (fotbal), și alergare 600 m. Concursul a fost un bun prilej de relaxare pentru toti cei carora le place sa isi petreaca timpul intr-un mod placut dar si util.

Desi scopul a fost mai degraba participarea decat competitia, toti concurentii au primit diplome de participare iar cei care au audus cele mai multe puncte echipelor lor au primit cupe:

  • la grupa de varsta 6-13 ani: locul I – Catalin Gogan
  • la grupa de varsta 14-25 ani : locul I – Georgian Ghita
  • la grupa de varsta 26-40 ani: locul I – Cristina Nastase
  • la grupa de vasta 41-65 ani: locul I – Alexandru Frangulea

Multumim reprezentantilor organizatiei Transition’s Gate din Statele Unite, precum si voluntarilor romani care au facut ca acest eveniment sa se desfasoare in conditii bune si sa fie un succes!