Asociația „Compassion & Care”, împreună cu organizația „Transition’s Gate” din Statele Unite ale Americii, au organizat cea de-a treia ediție a Concursului sportiv “THE FUN RUN”, care a avut loc sambătă, 20 iunie 2015, începând cu ora 8:30, în Parcul Tineretului din Ploiești.

Obiectivul pricipal al evenimentului a fost încurajarea persoanelor cu vârste între 6 și 65 de ani spre un mod de viatață sănătos și activ, prin practicarea sporturilor.

Simpaticul proiect sportiv  creste incetul cu incetul. Anul acesta a reunit un numar de participanti aproape dublu comparativ cu anul trecut.

Concurentii s-au bucurat de miscare in aer liber si au dat tot ce au avut mai bun in materie de abilitati sportive.

Unul dintre participanti ne-a spus hazliu la final: „Imi pare bine ca am venit. N-am mai facut d-astea din liceu dar ma simt super bine! Mai vin daca mai organizati!”

Clasamentul echipelor a fost urmatorul:
– Echipa albastra – Locul I
– Echipa galbena – Locul II
– Echipa verde – Locul III

Vlad Ionete, Narcis Rotunjeanu si Alexandru Iordache sunt concurentii care au avut cel mai mare punctaj in fiecare dintre cele trei echipe si au devenit posesorii cupelor.

Multumim echipei din Statele Unite care a fost alaturi de noi si anul acesta, si de asemenea, voluntarilor romani care si-au oferit ajutorul, facand posibila desfasurarea si reusita concursului!