În data de 17 iulie, la Ploiești va avea loc concursul sportiv „THE FUN RUN”, organizat de Asociația „Compassion & Care”, împreună cu reprezentanți ai organizației Transition’s Gate din Statele Unite ale Americii și fosta dublă campioană mondială și europeană la gimnastică, Corina Ungureanu, în prezent consilier pe probleme de sport al primarului orasului Ploiesti, Iulian Badescu.
Întrecerea va avea loc pe pista de atletism din Parcul Tineretului, de lângă Sala “Olimpia”, între orele 9:00 – 12:00. Conceput ca o activitate de vacanță pentru persoane cu vârsta peste 15 ani, distractivă și utilă în același timp, concursul se va desfășura pe echipe și va avea următoarele probe: alergare 200 m, aruncare la coș (baschet), săritura în lungime și alergare 600 m.
Inscrierile se fac până pe data de 15 iulie, prin email la adresa paula.oprea@compassion-and-care.ro, la numărul de telefon 0788 999965 sau folosind formularul de contact al website-ului www.compassion-and-care.ro
La finalul concursului fiecare echipă va primi o cupa care va reveni persoanei care a adus cele mai multe puncte echipei. De asemenea, toți partipanții la concurs vor primi diplome.

Data: 08.07.2013
Persoană de contact:
Paula Oprea
Telefon: 0788 99965
E-mail: paula.oprea@compassion-and-care.ro