Asociatia “Compassion & Care” a celebrat ziua de 8 Martie printr-un eveniment la care au fost invitate sa participe voluntare, sustinatoare, partenere, colaboratoare, persoane afectate de violenta intrafamiliala sau care fac parte din staff si nu in ultimul rand, prietene al organizatiei.

Evenimentul a fost intitutlat „Zambeste, invata si persevereaza”, avand ca idee centrala incurajarea de a persevera cu pasiune pentru dobandirea lucrurilor dorite, care pot sa imbunatateasca viata si sa o duca la un nivel superior de implinire.

Pe parcursul evenimentului au avut loc jocuri de societate, o tombola, cantece tematice interpretate de copii si adulti, istorioare cu talc, povesti adevarate de viata aduse inaintea participantelor chiar de protagoniste, mici cadouri oferite participantelor, un bufet cu dulciuri si racoritoare si bauturi calde.

Prin intermediul acestui eveniment ne-am aratat pretuirea pentru cele care sunt femei si mame, care au puterea de a darui viata la propriu si la figurat, de a face lucrurile mai frumoase, relatiile interumane mai bune, manifestandu-si necontenit grija fata de toti cei din jurul lor.

Multumim din toata inima tuturor celor care au contribuit ca acest eveniment sa isi atinga scopurile si sa fie un succes!