Pe data de 4 martie 2017, la sediul propriu, Asociatia “Compasion & Care” a organizat evenimentul denumit “Bucuria de a fi femeie”, cu scopul de a celebra  Ziua Internationala a Femeii.

Au fost invitate sa participle voluntare, sustinatoare, partenere, colaboratoare, persoane afectate de violenta intrafamiliala sau care fac parte din staff si nu in ultimul rand, prietene ale organizatiei.

Invitata speciala a acestei intalniri a fost d-na deputat Rodica Paraschiv, al carei mesaj de incurajare a avut un puternic impact asupra participantelor.

Pe parcursul evenimentului s-au derulat jocuri de societate, cantece tematice interpretate de copii, istorioare cu talc si povesti adevarate de viata, mesaje de incurajare, mici cadouri oferite participantelor, un bufet cu dulciuri, racoritoare si bauturi calde.

Ileana Socolescu si Ana Maria Popescu, psihologi care ingrijesc in mod voluntar persoanele aflate in serviciile de consiliere ale Asociatiei, au vorbit femeilor sugerand posibile raspunsuri la intrebarile: “Ce inseamna sa fii femeie?” si “Care este sursa bucuriei reale?” Mesajele au fost receptate intr-un mod pozitiv, aducand multa emotie si incurajare.

Multumim d-nei deputat Rodica Paraschiv, d-rei Ileana Socolescu, d-rei Ana Maria Popescu, voluntarelor Asociatiei, si tuturor celor care au facut ca acest eveniment sa isi atinga scopul si sa fie un succes!