In eleganta Sala Polivalenta a Hotelului Central din Ploiesti a avut loc primul eveniment caritabil organizat de Asociatia “Compassion & Care”, denumit “Acasa – in siguranta!”

Invitat special a fost d-nul Cal Walker, fost șef al Poliției din Spokane Valey, U.S.A, care s-a remarcat atât ca politist, soț și tată a doi copii, cât și ca un bun cunoscător al situațiilor complexe de violență intrafamilială. Prezentarea sa elocventa a cuprins cateva momente incarcate de sensibilitate, care i-au marcat profund pe cei prezenti.

De asemenea, a participat si d-na Nancy Mortlock, președinte al organizației Transition’s Gate din Statele Unite ale Americii, care a finanțat numeroase proiecte de prevenire a violenței intrafamiliale derulate de Asociația „Compassion & Care”.

Momente artistice deosebite au fost susținute de elevi ai Colegiului de Artă “Carmen Sylva” din Ploiești, sub îndrumarea profesorilor Amalia Secrețianu și Iulian Anghel:

  • Andreea Rohat – flaut
  • Prof. Iulian Anghel și Lavinia Opriș – duo chitară și oboi
  • Chirpac Viviana, Voicilă Ozana, Stanciu Alexandra – trio fagot
  • Cristiana Manu – pian

 

Corul “Anche Musica”, dirijat de dna Amalia Secretianu, a oferit celor prezenti momente de reala incantare si emotie.

De asemenea, a avut loc o licitație “tăcută” cu obiecte decorative oferite de elevii si profesorii Colegiului de Artă “Carmen Sylva”, precum și obiecte confecționate de beneficiarii și voluntarii Asociației “Compassion & Care”.

Toate fondurile care au fost strânse în urma acestui eveniment vor fi folosite pentru acordarea de servicii gratuite de consiliere femeilor și copiilor afectați de violența intrafamilială din județul Prahova.

Multumim din toata inima atat celor s-au implicat in organizarea acestui eveniment, neprecupețind nici un efort pentru a-l transforma intr-un succes, cat si celor care au dat curs invitatiei noastre si ne-au onorat cu prezenta, dand dovada de o generozitate  iesita din comun. Ati aratat deplin ca va pasa de cei care se luptă zi de zi cu un destin nedrept, în numele cărora Asociația „Compassion & Care” vă mulțumește inca o data!