Datorita voturilor si sustinerii dvs. pentru care va suntem recunoscatori, Paula Oprea – presedinte al Asociatiei „Compassion & Care” – s-a numarat printre cele “125 de femei pentru schimbare” premiate in cadrul Galei AVON, organizata cu prilejul sarbatoriri a 125 de ani de existenta a companiei AVON.

Antreprenoare de succes, femei care se dedica cauzelor sociale, medici, scriitoare si alte femei cu impact in comunitatile lor, au fost invitate la  Muzeul de Istorie al Romaniei, pe data de 15 septembrie 2011, fiind scoase in lumina reflectoarelor si apreciate pentru initiativele lor.

Campania 125 de ani de la infiintarea companiei Avon a fost sprijinita si de vedete ca Marina Almasan, Ramona Avramescu, Malvina Cervenschi, Livia Dila, Raluca Moianu, Irina Pacurariu si Iuliana Tudor, personalitati care au onorat cu prezenta Gala de Premiere. Pe langa acestea, au participat ca sustinatoare Daniela Nane si Alice Nastase.

Am ales sa sarbatorim cei 125 de AVON printr-o campanie care se potriveste ca o manusa cu valorile noastre si ne bucuram ca am putut spune tuturor povestile acestor 125 de femei minunate, datorita carora lumea devine tot mai buna, cu fiecare zi. AVON va ramane in continuare un sustinator al femeilor si va fi primul care le va aplauda reusitele, dar si cel care le va proteja, prin intermediul initiativelor noastre de responsabilitate sociala” a declarat Razvan Diratian, director general AVON Cosmetics Romania si Moldova.

Pe langa premiere, invitatii au participat si la expozitia Avon in cadrul careia au putut descoperi cum aratau produsele companiei cu un secol in urma, au aplaudat show-ul acrobatilor trupei Efekt si l-au ascult concertand pe Smiley, care a fost, de altfel si gazda evenimentului.