…tuturor celor care au contribuit, intr-un fel sau altul, la renovarea cladirii centrului de consiliere. Nutrim o apreciere profunda pentru munca excelenta care a fost depusa si pentru timpul daruit in mod dezinteresat.

…familiei Marius si Mirela Dumitru pentru sprijinul acordat in procesul de renovare si pentru mobilizarea resurselor materiale si umane fara de care n-am fi putut progresa in timp util…

…familiei Gabriel si Mariana Popa pentru sprijinul constant acordat inca de la inceputul lucrarilor, atat prin sfaturile competente in domeniul tehnic, cat si prin generozitatea cu care ne-au pus la dispozitie materialele si echipamentele de care am avut nevoie.

…d-lui Matei Constantin care si-a facut timp sa fie printre noi in aproape toate fazele lucrarilor, asumandu-si o parte importanta din realizarea acestora. Apreciem in mod deosebit aspiratia sa catre excelenta chiar si in detalii minore, sfaturile de nepretuit si solicitudinea deosebita in a raspunde pozitiv oricand a fost nevoie.

Fara a ne limita la persoanele mentionate mai sus, suntem la fel de recunoscatori tuturor celor pe care nu ii putem mentiona aici din lipsa spatiului necesar dar care au stiut sa fie prezenti cand a fost nevoie, si-au adus contrubutia intr-un mod extrordinar si ne-au ajutat ca sa vedem acest vis implinit.
Dincolo de beneficiile prezente ale eforturilor dumneavoastra, ne gandim la vietile care vor fi atinse si schimbate folosind aceasta locatie la transformarea careia ati luat parte.