Proiectul se desfășoara în perioada 22 octombrie 2012 – 14 mai 2013, în parteneriat cu Inspectoratul Județean de Poliție Prahova și Colegiul Național „I. L. Caragiale” din Ploiești,  și constă într-o campanie de informare și sensibilizare a tinerilor asupra fenomenului violenței intrafamiliale. Cei vizați au vîrste cuprinse între 13 si 19 ani și sunt elevi ai Colegiului Național „I. L. Caragiale”.

Proiectul a fost lansat în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc în aula „Paul Constantinescu” a Colegiului Național „I. L. Caragiale”, cu participarea partenerilor de proiect, a elevilor care vor beneficia de acest proiect si a reprezentanților mass-media.

De remarcat faptul că design-ul materialelor promoționale folosite în cadrul proiectului a fost realizat de către Marius Laurențiu Babaiana, elev al Colegiului Național „I. L. Caragiale”.

Proiectul are în vedere workshop-uri organizate pentru elevi în timpul orelor de dirigenție prin care aceștia au posibilitatea de a se familiariza cu aspecte specifice ale fenomenului de violența intrafamilială (tipuri de abuz și caracteristicile acestora, relații normale versus relații abuzive, comportamente abuzive și suportive, comportamente normale cu potențial abuziv). De asemenea, reprezentanți ai Inspectoratului Județean de Poliție Prahova aduc la cunoștința elevilor statistici și cazuri reale de persoane care au decedat din cauza violenței intrafamiliale în județul Prahova.