Sambata, 17 septembrie 2011, intr-o atmosfera intima si relaxata, la sediul Asociatiei „Compassion & Care” a fost organizat seminarul „Stabilind limite interpersonale”, avand-o ca invitata speciala pe dna Debi Pauletto, director al adapostului „Ann Ogden Hall” din Spokane, S.U.A.

Printre temele abordate s-au numarat definirea limitelor, cum se manifesta acestea in viata de zi cu zi, domenii in care pot fi stabilite limite si dificultatile care pot aparea cand incercam sa stabilim anumite limite, toate acestea fiindca insotite de exemple practice extreme de utile participantilor.
Participantii au avut la dispozitie un timp pentru intrebari si raspunsuri, precum si posibilitatea de a socializa si de a discuta in particular cu invitata noastra.

Cateva dintre participante ne-au declarat la sfarsitul evenimentului:

M-am simtit foarte bine alaturi de voi si imi doresc sa mai particip si la alte seminarii. Tema despre care am discutat este actuala si am inteles ca trebuie sa imi reevaluez anumite limite.” (Cristina P.)

Mi-a placut faptul ca atmosfera a fost intima si faptul ca am avut si noi posibilitatea sa ne exprimam gandurile. Informatia a fost foarte folositoare, un alt mod de a vedea lucrurile, de a gandi si de a alege sa actionezi.” (Teo P.)

Am petrecut un timp minunat in care am invatat si am luat decizii pentru viata. Ma bucur ca am fost invitata aici.” (Daniela B.)

O initiativa laudabila, curajoasa si binevenita. Mi-a fost de folos tot ce s-a discutat si va multumesc mult.” (Vera I.)