Cu ocazia implinirii a 125 de ani de existenta in lume, AVON a lansat Campania „125 de femei pentru schimbare” cu scopul de a scoate in evidenta femei obisnuite care s-au remarcat pentru schimbarea in bine pe care au adus-o vietii lor si a celor din jur.  Pe site-ul campaniei www.avon125.ro gasiti si povestea Paulei Oprea, care este de fapt povestea modului in care Asociatia „Compassion & Care”, respectiv Centrul de consiliere  „Josephine Knox”, au luat fiinta.

Printre altele, Paula Oprea spune : „Nimic nu ma entuziasmeaza mai mult decat schimbarea de pe chipul femeilor in urma sedintelor de consiliere, reflectand atat de bine ceea ce se intampla in interiorul lor. Unele dintre ele, cand ne trec pragul, sunt vadit impovarate, cu priviri abatute, resemnate. Incetul cu incetul, dupa fiecare intalnire, sunt parca mai senine, cu fruntea mai descretita, mai increzatoare ca viitorul poate aduce si ceva bun. Acesta este, de fapt, lucrul care ma motiveaza sa merg inainte si privind la ele, imi spun ca se merita sa platesc pretul si sa imi continui alergarea pe acest drum care nu este intotdeauna presarat cu roze…

Va incurajam sa vizitati site-ul campaniei si sa votati povestea Paulei, gandindu-va ca fiecare vot reprezinta de fapt, un gest de apreciere si de incurajare, nu doar pentru Paula, ci si pentru intreaga echipa „Compassion & Care”.